Hírek


FANTASZTIKUS EREDMÉNYEK A HÉTVÉGÉN! EURÓPA BAJNOKI ARANYÉREM és VILÁGKUPA BRONZÉREM! 🏆🏆🏆
Április 6 – 7 –én Budapesten Világkupát és Európa Bajnokságot rendeztek, ahol a világ legjobb párosai és formációi vettek részt. Csodálatos eredményekkel lett gazdagabb a KID ROCK and ROLL SE Akrobatikus rock and roll egyesület. Szavak nincsenek a boldogságunkra, mérhetetlenül büszkék vagyunk a táncosokra!
🏆🥇A ROCK IT!, 4 Muskétás – Rockin Board – B-Cool – KID SE junior páros formációja ARANYÉRMET szerzett, és a dobogó legfelső fokára állhatott. Hatalmas boldogság ez az Európa bajnoki aranyérem! Vasárnap este nekik szólt a Himnusz. Büszkék vagyunk Radnai Kristóf – Nagy Noémi párosunkra, akik a formáció tagjai, és az egész csapatra! Szuperek voltatok!
🥉🏆Small Girls Formation katagóriában DOLLY ROLLS csapatunk, életük első Világkupáján BRONZÉRMET vehetett át. Ezzel az eredménnyel a lányok bearanyozták a napot. A kitartó munka meghozta gyümölcsét. Ebben a kategóriában 10. helyezett lett SÁRKÁNYROCK formációnk, akik serdülőként a junior versenyzők között álltak helyt fantasztikusan.
FANCIES girls nagyformációnk a rendkívül erős mezőnyben a 8. helyen zárta a versenyt.
Radnai Kristóf – Nagy Noémi párosunk a Világkupán egyéniben új kategóriában mutatkozott be a juniorok között. Új koreográfiájukkal 32 indulóból a 16. helyen végeztek.
Small Ladies Formation kategóriában PRODIGY formációnk a 14., HEROES csapatunk a 16. helyen fejezte be a versenyt.
Hári Olivér- Hebó Vivien children párosunk a 17. helyen zárta a versenyt.
Gratulálunk a versenyzőknek és az edzőknek! Folytatás jövő hétvégén az Országos Bajnokságon!



Országos BRONZÉREM Veszprémben, Irány a VILÁGKUPA!
Egyesületünk rendezte meg hétvégén a VII. KID Kupa Országos Pontszerző versenyt, amely WRRC kavalifikációs országos bajnokság volt. A megmérettetés fantasztikus hangulatban zajlott!
SWEETIES junior kisformációnk Small Girls Formation kategóriában kiegyensúlyozott teljesítménnyel és fantasztikus tánccal meg sem állt a dobogó 3. fokáig. Ebben a kategóriában döntőbe táncolta még magát a DREAMERS, akik a 7. helyen zárták a versenyt. Első országos döntőjük ebben a kategóriában!
Radnai Kristóf – Nagy Noémi párosunk idén került fel junior páros kategóriába. Vadonatúj, akrobatikákkal tűzdelt koreográfiájukkal a döntőbe táncolták magukat, ahol az 5. helyen végeztek.
Girls nagyformációs kategóriában 6. helyen végzett a FANCIES, 7. helyen a FLAME, akik szintén először táncoltak országos döntőt ebben a kategóriában.
Ladies nagyformációs kategóriában NO WAY formációnk 7. helyen zárta a versenyt.
További eredményeink:
8. hely Hári Olivér – Hebó Vivien children páros
10. hely DOLLY ROLLS small girls formation
11. hely PRODIGY PROJECT small ladies formation
12. hely HEROES small ladies formation
13. hely SÁRKÁNYROCK small girls formation
17. hely TEMPTATION small ladies formation
Gratulálunk a táncosoknak és az edzőknek: Bánhidi Dániel, Bondor Virág, Espár Lilla, Kalmár Dóra és Kővári Kitti!



Szenzációs évkezdet!
6 ARANYÉREM ,1 EZÜST és 4 BRONZÉREM a Területi Versenyen Veszprémben!
Megszámlálhatatlanul sok dobogós hely és érem a félév első Területi Versenyén!
15 formációnk és 2 párosunk táncolt döntőt a versenyen. Nagyon büszkék vagyunk rátok!

Eredményeink:
ARANYÉRMESEINK:
🏆🥇Radnai Kristóf – Nagy Noémi junior páros
🏆🥇SWEETIES junior kisformáció
🏆🥇PRODIGY PROJECT ladies contact style kisformáció
🏆🥇FANCIES girls nagyformáció
🏆🥇NO WAY ladies nagyformáció
🏆🥇BABY DOLLS ladies contact style nagyformáció

EZÜSTÉRMESEINK:
🥈SZUPERCSAJOK children nagyformáció

BRONZÉRMESEINK:
🥉Hári Olivér – Hebó Vivien children páros
🥉SÁRKÁNYROCK juveniles kisformáció
🥉DREAMERS junior kisformáció
🥉FLAME junior nagyformáció

4. hely:
🏅KALÓZ – ROCK children kisformáció
🎖DOLLY ROLLS junior kisformáció
🏅HEROES ladies dance plus kisformáció
5. hely:
🎖WONDER GIRLS juveniles kisformáció
6. hely:
🏅TEMPTATION ladies dance kisformáció

Gratulálunk a táncosoknak és edzőiknek! Felkészítők; Kalmár Dóra, Espár Lilla, Kővári Kitti, Barta Noémi, Bondor Virág és Bánhidi Dániel



VILÁGBAJNOKI BRONZÉREM!

A hétvégén Gyálon Világkupát és Világbajnokságot rendeztek, ahol a világ legjobb párosai és formációi vettek részt. Gyönyörű eredményekkel lett gazdagabb a KID ROCK and ROLL SE Akrobatikus rock and roll egyesület.
A ROCK IT!, ( 4 Muskétás – KID SE ) junior páros formáció BRONZÉRMET szerzett, és a dobogó harmadik fokára állhatott. Hatalmas boldogság és büszkeség!
Büszkék vagyunk Radnai Kristóf – Nagy Noémi párosunkra és az egész csapatra! Szuperek voltatok!

Juveniles páros kategóriában Radnai Kristóf és Nagy Noémi a KO rendszerben megrendezett versenyen nagyon szépen menetelt előre, és végül a 8. helyen zárták a versenyt. 2023-ban a páros a VILÁGRANGLISTA 6. helyén végzett! Gratulálunk ehhez a csodálatos eredményhez!

További eredmények felnőtt kisformációs kategóriában:
14. hely Drama Queens
18. hely Prodigy
19. hely Heroes

Gratulálunk a táncosoknak és edzőiknek! Felkészítők: Bondor Virág és Bánhidi Dániel
📸Tar Ádám



2 Magyar Bajnoki Arany! 🏆🥇

MAGYAR BAJNOKI ARANYÉRMES A BABY DOLLS 🏆🥇A LEMAGASABB FELNŐTT NAGYFORMÁCIÓS KATEGÓRIÁBAN, valamint a ROCK-IT! 🏆🥇 junior páros formáció! (4M-KID SE)

A hétvégén Gyálon Magyar Bajnokságon vettek részt táncosaink. Ladies contact style kategóriában 🏆🥇BABY DOLLS nagyformációnk aranyérmet szerzett, és az első helyért járó kupát is átvehette. Ők végeztek az országos ranglista 1. helyén, így az ezért járó kupát is ők érdemelték ki. Büszkeség, öröm és boldogság! Fantasztikusak vagytok, hogy a nehézségek és a sérülés ellenére is megcsináltátok!A kemény munka előbb – utóbb mindig meghozza az eredményt.

🏆🥇 A ROCK IT!, 4 Muskétás – KID SE junior páros formáció Magyar Bajnoki aranyérmet szerzett szerzett, és a dobogó legfelső fokára állhatott. Ők is elhozták az országos ranglista 1. helyéért járó kupát.

🏅4. helyen végzett a versenyen, alig lecsúszva a dobogóról Prodigy PROJECT ladies contact style kisformációnk. A tánc és az akrobatikák is nagyon jól sikerültek.
🏅4. helynek örülhetett Radnai Kristóf – Nagy Noémi juveniles párosunk, akik nagyot táncoltak a döntőben.

További eredményeink a hétvégén:
8. hely SZUPERCSAJOK children nagyformáció
9. hely Hári Olivér – Hebó Vivien children páros
11. hely SÁRKÁNYROCK children kisformáció
11. hely HEROES ladies dance kisformáció
13. hely DUMAGÉPEK children kisformáció
15. hely KALÓZ – ROCK children kisformáció

Gratulálunk a táncosoknak és edzőiknek! Felkészítők: Espár Lilla, Kalmár Dóra, Kővári Kitti, Bondor Virág és Bánhidi Dániel



Csodálatos döntős eredmények a VILÁGKUPÁN! 🏆🏆

Ljubljanában rendezték az első Világkupát a 2023. évben. A KID ROCK and ROLL SE. Girls formációs, felnőtt kisformációs, azaz Ladies Small Formation, valamint Juveniles páros kategóriában volt érdekelt. Felnőtt kisformációs kategóriában még nem volt eddig ilyen rangos, nemzetközi verseny. Magyarországon tavaly év végén rendeztek kvalifikációs versenyt, ahol három formációnk szerzett indulási jogot: Drama Queens, Heroes és Prodigy. A reményfutamból mindhárom formációnk továbbjutott. A középdöntőben Heroes formációnk a 13., Drama Queens formációnk pedig a 8. helyen zárta a versenyt. Prodigy formációnk a döntőbe táncolta magát, ahol a táncosok már saját zenére mutatták be kűrjüket. Csodálatos tánccal a formáció a 6. helyen végzett. Nagyon büszkék vagyunk rátok!

Juveniles páros kategóriában Radnai Kristóf és Nagy Noémi a selejtezőből 1.
helyen jutott tovább. A negyeddöntőből és a középdöntőből is a 7. helyen léptek tovább. Életük első VILÁGKUPA döntőjét táncolták, ahol a fantasztikus 6. helyet szerezték meg. Óriási nagy büszkeséget és boldogságot érzünk!

Fancies girls nagyformációnk egyenes ágon jutott a középdöntőbe, ahol a rendkívül erős mezőnyben fantasztikus kűrrel a 12. helyet szerezték meg.

Gratulálunk az edzőknek és a versenyzőknek! Edzők: Kalmár Dóra, Bondor Virág és Bánhidi Dániel
Folytatás két hét múlva Krakkóban!



ARANY – EZÜST – és BRONZÉREM, valamint értékes döntős helyezések az év első kétnapos Országos versenyén! Büszkeség, öröm és boldogság!
A hétvégén Budapesten rendezték az őszi versenyszezon első kétnapos országos versenyét. 9 formációnk és 1 párosunk táncolta magát a döntőbe.

🏆🥇ARANYÉREMNEK örülhetett BABY DOLLS felnőtt nagyformációnk ladies contact style kategóriában. A csapat egy csodálatos kűrt mutatott be.

🥈EZÜSTÉRMET szerzett a CSINIZSARUK felnőtt kisformációnk ladies dance plus kategóriában. A lányok fantasztikusan versenyeztek.

🥉BRONZÉRMET vehetett át PRODIGY PROJECT ladies contact style kisformációnk. A tánc és az akrobatikák is nagyon jól sikerültek. A kemény munka meghozta az eredményt.

🏅SWEETIES junior kisformációnk a döntőbe táncolta magát, és ott a 4. helyen végzett.
🎖5. helynek örülhetett Radnai Kristóf – Nagy Noémi juveniles párosunk, akik nagyot táncoltak a döntőben.
🏅5. helyen fejezte be a versenyt FLAME PRINCESS juveniles nagyformációnk.
🎖5. helyen zárta a versenyt NO WAY ladies nagyformációnk vadonatúj koreográfiával.
🏅6. helyet szerezte meg SZUPERCSAJOK children nagyformációnk.
🎖Élete első döntőjét táncolta HEROES ladies dance kisformációnk, akik a 7. helyen végeztek. Nagyon büszkék vagyunk rátok!
🏅7. helyen zárta a versenyt FANCIES girls nagyformációnk, akik nagyon szépen helyt álltak az új kűrrel.

További eredményeink a hétvégén:
10. hely DOLLY ROLLS juveniles kisformáció
11. hely SÁRKÁNYROCK children kisformáció
11. hely DREAMTEAMS juveniles kisformáció
12. hely Hári Olivér – Hebó Vivien children páros
14. hely DUMAGÉPEK children kisformáció

Gratulálunk a táncosoknak és edzőiknek! Felkészítők: Espár Lilla, Kalmár Dóra, Kővári Kitti, Bondor Virág és Bánhidi Dániel



Sok szeretettel várjuk régi és új tanítványainkat!
Az egyesület nevéhez fűződik : a 2017-es országos bajnoki cím páros C kategóriában, 2016-os magyar bajnoki bronzérem, nemzetközi 1. hely Leobenből. 2016-2022 között harminc Világkupán és két Világbajnokságon képviseltük Magyarországot. 2018-ban országos bronzérmet szereztünk felnőtt C páros kategóriában! A Ljubljanai Világkupán 2019. decemberében Világkupa döntős lett felnőtt csapatunk a Baby dolls. A Csinizsaruk csapata 2019-2022 között 7 országos bajnoki címet és 2021-ben Magyar Bajnoki 1. helyezést szerzett!
2022-ben Európa és Világbajnoki bronzérem, 2023-ban EB ezüstéremmel gyarapodott az egyesület büszkeségfala.
3-25 éves kor között biztosítja egyesületünk a tanulási lehetőséget. Az élsport mellett célunk az egészséges életmódra nevelés , a sport megszerettetése és az akrobatikus rock and roll megismertetése az utánpótlással minél szélesebb körben!
Akikre nagyon büszkék vagyunk még;
Radnai Kristóf és Nagy Noémi 2022-ben európabajnoki bronzérmet szerzett páros formációban és vezette a Világranglistát az év elején. Csatlakozz, ha szeretnél egy jó csapat tagja lenni és a legújabb slágerekre táncolni!!! Csatlakozz, hogy hasonló sikereket érhessünk el!
Bondor Virág;
pedagógus, akrobatikus rock and roll edző, pontozóbíró, versenyfelügyelő
KID Rock and Roll Se.
www.kidrockandroll.hu
0670-532-4918
Promo videó;
https://youtu.be/LkNQFeXlTDY
https://youtu.be/EhC1Zg8mKTo
https://youtu.be/EBxq-cC0yIs


1 ARANY – 1 EZÜST – és 2 BRONZÉREM Szigetszentmiklóson az utánpótlás párosok és felnőtt kis – és nagyformációk Országos versenyén! Büszkeség, öröm és boldogság! 6 formációnk és 2 párosunk mérettette meg magát a versenyen.
ARANYÉRMET vehetett át A ROCK IT!, 4 Muskétás – KID SE junior páros formációja, tagjai között Radnai Kristóffal és Nagy Noémivel.
EZÜSTÉREMNEK örülhetett BABY DOLLS felnőtt nagyformációnk ladies contact style kategóriában. A csapat egy csodálatos kűrt mutatott be.
A versenyen BRONZÉRMET szerzett a CSINIZSARUK felnőtt kisformációnk ladies dance plus kategóriában.
3. helynek örülhetett Radnai Kristóf – Nagy Noémi juveniles párosunk, akik egyéniben országos versenyen először állhattak fel a dobogóra. A sok munka meghozta az eredményt. Nagyon boldogok vagyunk!
PRODIGY PROJECT ladies contact style kisformációnk csodálatos kűrjét mutatta be a versenyen. A rendkívül erős mezőnyben az előkelő 5. helyen zárták a versenyt.
További eredményeink a hétvégén:
8. hely Hári Olivér – Hebó Vivien children páros
8. hely NO WAY ladies nagyformáció
12. hely HEROES ladies dance kisformáció

Gratulálunk a táncosoknak és edzőiknek! Felkészítők: Espár Lilla, Kalmár Dóra, Kővári Kitti, Bondor Virág és Bánhidi Dániel

Képek nagy része Tar Ádám❤️