EDZŐ

Horváth Vivien

KID Rock and Roll Sportegyesület EDZŐ


BIOGRÁFIA

1992.10.09-én születtem Ajkán. Jelenleg prémium bankárként dolgozom főállásban. Emellett kezdtem el dolgozni az egyesület színeiben edzőként 2020-ban. Az akrobatikus rock and roll karrierem 1998-ban kezdődött egy ajkai egyesületben. A tánc iránti rajongásom és szeretetem azóta is töretlen. 2020-ban nemcsak az edzők csapatához csatlakoztam de a versenyzőkhöz is. Jelenleg két csapatban táncolok,ezek a Baby Dolls es a Ciao Bella nevű csapatok . Így hát ha nem a gyerekekkel való edzés,akkor a saját edzéseim teszik ki a napjaimat, remélem még sokáig.
A 24 évnyi táncos múltam során rengeteg szép eredményt tudok felmutatni,korábbi csapataimmal is.
Legnagyobb büszkeségem, hogy 2016-ban Magyar Bajnoki 1. helyet szereztünk meg, és több évig területi ranglistavezetők voltunk.
A célom a jövőre való tekintettel az,hogy a gyerekeknek is átadhassam azt a tudást,amit az évek során elsajátítottam. Szeretném megmutatni nekik,hogy mennyire szerethető ez a sportág, és, hogy mennyi pozitív hatása van a táncnak.
Számomra ez nem csak egy sport vagy hobbi hanem az életem. Rengeteg dolgot kaptam az évek alatt a rockynak köszönhetően. Barátokat szereztem,emlékeket és rengeteg sok örömet. Szeretném ha a táncosaim ebben mind részesülhetnének a munkám által, és , hogy ők is megtapasztalhassák, milyen egy jó közösség tagja lenni. Mindezt úgy, hogy közben hangsúlyt fektetünk az egészséges életmódra
,és a sport összes pozitív hatására.

Elérhetőségeim:

Telefon: +36308237663
E-mail cím:   horvath.vivieen@gmail.comLEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK


Interactively procrastinate high-payoff content without backward-compatible data. Quickly cultivate optimal processes and tactical architectures. Completely iterate covalent strategic theme areas via accurate e-markets.