Alapító, vezető edző

Bondor Virág

A KID Rock and Roll Sportegyesület alapítója.


Biográfia

1987. 06. 02-án születtem Budapesten. Több mint 25 éve foglalkozom akrobatikus rock and roll-al versenyszerűen, ezen kívül tanultam még versenytáncot, jazz balettet, és fashion dance-t korábbi éveimben! Többszörös Budapest Bajnok és ranglistavezető voltam Páros Serdülő kategóriában, kis-és nagyformációban 3-szor voltam Magyar Bajnok, 2002-ben Köztársaság Kupát nyertem, 2-szer voltam Világbajnok az IDSF versenyrendszerében a Modern Táncsportok Európa és Világbajnokságán az akkori csapatommal. 2006-ban a Pannon Egyetemen sportoktatói képesítést szereztem, ekkor alapítottam meg a KID Rock and Roll Sportegyesületet. 2008-ban a Testnevelési Egyetemen töltött két éves tanulmányaim befejezésével sportedzői végzettséget szereztem. Ezzel párhuzamosan a Pannon egyetem angol-nemzetközi tanulmányok szakpárjára is jártam. 2012-ben szereztem három diplomát, ezzel már hivatalosan is a diplomás pedagógusok sorát bővítem.

Jelenleg akrobatikus rock and roll pontozóbíró és versenyfelügyelő is vagyok. Csapataimmal és párosaimmal elért legjobb helyezéseink: Európa bajnoki bronzérem, Világkupa döntő, Országos és Magyar Bajnoki első helyezések.

Célom, hogy tudásomat, eredményességemet és a rock and roll iránti fanatizmusomat át tudjam adni gyerekeimnek, valamint, hogy minél több embert vezéreljek az egészséges életmód felé.LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK


Interactively procrastinate high-payoff content without backward-compatible data. Quickly cultivate optimal processes and tactical architectures. Completely iterate covalent strategic theme areas via accurate e-markets.